Ο παιχνιδοφάγος

9:55:00 π.μ.

 Γράφει:Βαρβάρα

Τί είναι λοιπόν αυτός ο παιχνιδοφάγος και που μας βοηθάει;
 Όπως είναι γνωστό τα περισσότερα παιδιά έχουν αμέτρητα παιχνίδια. Ειδικά αν είναι και το πρώτο της οικογένειας. Είτε από δώρα,είτε από τους γονείς που φυσικά καινουν και αυτοί σα παιδί. Το δωμάτιο γεμάτο παιχνίδια,φυσικά και το σαλόνι γεμάτο παιχνίδια οπότε όλο το σπίτι γεμάτο παιχνίδια! Τα μαζεύεις από το σαλόνι να τα πας στο δωμάτιο και αυτά λες και βγάζουν πόδια και έρχονται πάλι πίσω βρέ παιδί μου..
Φυσικά τα παιδιά βαριούνται πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα τα παιχνίδια τους και όσα και να έχουν δεν ικανοποιούνται!!!
Ακριβώς τα ίδια συμβαίνουν και με τη Χαριτίνη. Κάθε βράδυ έπρεπε να μαζέψουμε αμέτρητα παιχνίδια από όλο το σπίτι και αυτό φυσικά το έκανα μόνη μου και κάποιες φορές βοηθούσε και οσύζυγος. Η Χαριτίνη φυσικά δε μάζευε τιποτα.
Και εδώ γεννήθηκε ο παιχνιδοφάγος. Έπρεπε να βρώ ένα τρόπο να βοηθάει και αυτή και να μπεί στο πνεύμα ότι κάθε βράδυ πρέπει να μαζεύει τα παιχνίδια της. Της είπα λοιπόν ότι ο παιχνιδοφάγος είναι ένα μεγάλο αυτοκίνητο που περνάει κάθε βράδυ από τα σπίτια των παιδιών και βλέπει αν έχουν μαζέψει τα παιχνίδια τους τα παιδάκια, αν δε τα έχουν μαζέψει τα μαζεύει όλα αυτό και τα πηγαίνει σε άλλα παιδάκια που δεν έχουν παιχνίδια να παίξουν! Η μικρή προβληματίστηκε λίγο και κάθε βράδυ με τη πρόφαση του παιχνιδοφάγου μαζεύει τα παιχνίδια της. Πολλές φορές μάλιστα όταν έχει μαζέψει τα παιχνίδια της πάει πίσω απο τη πόρτα και φωνάζει << φύγε,φύγε>> και φυσικά υπάρχουν και οι φορές που βαριέται να τα μαζέψει και πάει πίσω από τη πόρτα και φωνάζει <<έλα,έλα>> αλλά μετά το μετανιώνει και τα μαζεύει!
Εμάς λοιπόν αυτός ο παιχνιδοφάγος μας έχει βοηθήσει πολύ! Μήπως βοηθήσει και εσένα;;;


   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

8 σχόλια

 1. Ρε τον παιχνιδοφάγο!!! χαχαχα Εμεις πάλι εχουμε την Φυλακη παιχνιδιων!Στην αρχη ειχε αποτελεσμα αλλα τωρα.....τα ιδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αχαχαχα! Τώρα δοκίμασε τον παιχνιδοφάγο!!! Και όταν δε θα πιάνει σε 'μας ο παιχνιδοφάγος θα δοκιμάσω τη φυλακή παιχνιδιών! Για δώστε κ'αλλες ιδέες βρε μανούλες!

   Διαγραφή
 2. αχαχαχαχα θα φανώ αυστηρή αλλά πήρα μαύρη σακούλα και ξεκίνησα να πετάω παιχνίδια μπροστά της και της είπα πως αφού δεν τα αγαπά και δεν τα μαζεύει θα τα δώσω σε άλλα παιδιά... πράγματι κάποια της τα πήρα και τα έδωσα... ε από τότε όταν λέω είναι ώρα να μαζέψει, τα μαζεύει χωρίς 2η κουβέντα και αν βαριέται πολύ θα μου ζητήσει να την βοηθήσω και εννοείται απαντώ θετικά. Ωραία η ιδέα όμως ο παιχνιδοφάγος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαρία το έχω κάνει και εγώ αυτό!!! Μόνο που εγώ δε τα εδωσα αλλά τα έκρυψα για μεγάλο χρονικό διάστημα! όταν τα παρουσίασα πάλι της είπα οτι τα παιδάκια της τα εφεραν πίσω γιατ'ι ήταν καλό κορίτσι και μάζευε τα παιχνίδια της! Πλάκα,πλάκα μ'έχει σώσει ο παιχνοδοφάγος!!!

   Διαγραφή
 3. Αστείρευτη η φαντασία των μαμάδων....αυτός ο παιχνιδοφάγος μάλλον κάνει θαύματα...καλώς σε βρήκα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα!!! Τι να κάνουμε ψάχνουμε τρόπους να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας!!!
   Καλώς ήρθες!!!

   Διαγραφή
 4. Καλημέρα και καλώς σε βρήκα....Σε λίγους μήνες θα είμαι και εγώ μανούλα και χαίρομαι όταν διαβάζω τρόπους που θα με βοηθήσουν στο μέλλον!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα! Με το καλό το μωράκι σου..!!! Ελπίζω να σε βοηθησουν οι αναρτήσεις όλων των μαμάδων!
   Καλώς ήρθες!!!

   Διαγραφή

Popular Stories

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ