Το Πολικό EXPRESS στην Ελευσίνα

11:27:00 μ.μ.

Έχουμε μπει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Και ποιος δεν ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα; Ακόμη και οι μεγάλοι γίνονται και πάλι παιδιά.
Και πιστεύω πως ο Δήμος Ελευσίνας μια χαρά τα κατάφερε! Τα παιδιά διασκεδάζουν σαν παιδιά και οι μεγάλοι γίνονται και πάλι παιδιά!
Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ο Δήμος μας φρόντισε να ευχαριστηθούμε για τα καλά τη μεγάλη αυτή γιορτή!
Στη κεντρική πλατεία έχει στηθεί από αρχές του Δεκέμβρη το Πολικό EXPRESS. Kαρουζέλ, τρενάκι, χιονοτσουλήθρα, δραστηριότητες, παιχνίδι, μπαλονοκατασκευές, face painting, καρικατούρες, χειροτεχνίες, ψεύτικο χιόνι είναι μερικά από αυτά που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Και φυσικά τη τιμητική τους έχουν οι λουκουμάδες και το ρακόμελο!
Εδώ μπορείτε να δείτε μερικες φωτογραφίες και να πάρετε μια μικρή γεύση!


Φυσικά από το Χριστουγεννιάτικο Πολικό EXPRESS δε θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης! Βρίσκεται και αυτός εκεί για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους προσφέροντας δώρα και μια αναμνηστική φωτογραφία  μαζί του!
Επιπλέον μια υπέροχη άμαξα μπορεί να σας πάει μια βόλτα στη πόλη!
Τα παιδάκια είναι ενθουσιασμένα και φυσικά θέλουν συνέχεια να είναι στη πλατεία και να παίζουν!
Γι' αυτό λοιπόν αν βρεθείτε στην Ελευσίνα περάστε και μια βόλτα από τη πλατεία μας!
Καλά να περνάτε, Καλές γιορτές!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

2 σχόλια

  1. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ που δεν είμαι παιδάκι πολύ θέλω να πάω να παίξω ( αν και δεν νομίζω να μαι αφήσουν)!!!!! Εύστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις μικρό παιδάκι μπορείς να κάνεις καρουζέλ μαζί του!!!! Εγώ κάνω μαζί με τη Χαριτίνη τουλάζιστον 10 φορές κάθε μέρα και μετά πάω σε μεθυσμένη από το πολύ γύρω-γύρω.. Καλές γιορτές!

      Διαγραφή

Popular Stories

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ