Όλα πήγαιναν καλά, μετά τους τρεις μήνες όμως.....

11:21:00 μ.μ.


Πηγή εικόνας: Google
 
Όλα ξεκίνησαν μ' ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Η οικογένεια μου θα μεγάλωνε κατά ένα άτομο. Αυτό ήταν ευτυχία. Περάσανε οι πρώτοι τρεις μήνες κ' όλα ήταν καλά.
Μετά από τους τρεις μήνες όμως ήρθε η απογοήτευση. Μία εξέταση δείχνει ότι το μωράκι μου ίσως και να μην είναι καλά. Μου λέει, λοιπόν, ο γιατρός μου να κάνουμε άλλη εξέταση και αν δεν είναι και αυτή καλή θα πρέπει να μου πάρει το παιδί.
Απογοητευμένη και εγώ και ο άντρας μου, αποφασίζουμε να κάνουμε αυτή την εξέταση και  περιμένουμε μαζί τα αποτελέσματα.
Αφού πέρασαν μαρτυρικά οι ημέρες, βγήκαν επιτέλους τα αποτελέσματα. Όλα πήγαν καλά και μετά από λίγο καιρό κάνω έναν παίδαρο ίδιο με 'μενα.
Όμως η χαρά μας διακόπηκε απότομα, καθώς όταν ήταν το αγοράκι μου 10 ημερών αρρώστησα εγώ με βρογχίτιδα και μπήκα στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα. Ήμουν μια εβδομάδα μακρυά από το μωράκι μου. Πέρασα τρομερές καταστάσεις και το μόνο που με βοήθησε ήταν η σκέψη μου για το μωρό μου και τον άντρα μου.
Γι' αυτό λοιπόν μην ζητάτε πολλά. Μόνο υγεία είναι το βασικό και μετά όλα τ' άλλα βρίσκονται!!!
 
Μαμά
Ιωάννα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1 σχόλια

  1. Η δύναμη της μητρότητας! Ποσο μεγαλειώδες είναι αυτό που ζούμε εμείς οι γυναίκες πόσο ευλογημένες είμαστε απο το θεό! Να σου ζήσει ο κούκλος σου υγιής κ δυνατός να είναι, όπως κ εσείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Stories

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ