Δύο βραβεία, διπλή ευτυχίά!!!!

0

Και ναι, πήρα 2 βραβεία και έχω μείνει άφωνη!!!
Αρχικά να ζητήσω συγγνώμη για τη καθυστέρηση της ανάρτησης!!!
Το πρώτο βραβείο το χρωστάω στη Γιώτα και στο blog της Bloggoλογίες
και το δεύτερο στη Μαρία και το blog της Mommy Jammi 
Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!!!
Μου δώσατε δύναμη να συνεχίσω, να κάνω αυτό που ξεκίνησα από το μηδέν! Και λέω από το μηδέν γιατί μέσα σε μία ημέρα κυριολεκτικά υλοποίησα αυτό που είχα για πολύ καιρό στο μυαλό μου και με κάνει πραγματικά χαρούμενη και δημιουργική! Εγώ που δεν ήξερα ούτε πως ανοίγει ο υπολογιστής έφτιαξα μόνη μου από το πουθενά site ,blog,λογαριασμό στο google,ομάδα και σελίδα στο facebook! Συγχωρέστε με για κάποια λάθη,και αν πρέπει να τα βελτιώσω, αλλά ακόμη μαθαίνω και πιστεύω θα γίνω καλύτερη! Μου δώσατε τη δύναμη και το θάρρος να ανέβω ένα σκαλοπάτι.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως χρωστάω στο σύζυγο μου που με στηρίζει αλλά και στη  κόρη μου, που έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα! και πιο ήταν αυτό; Να γίνω μαμά!!! Ναι, είμαι μαμά πλέον… μια περήφανη σύζυγος και μαμά!!!

Αυτά τα βραβεία λοιπόν τα αφιερώνω στο σύζυγο μου Δημήτρη και στη κόρη μου Χαριτίνη-Δέσποινα, σ’ αυτούς που είναι όλη μου η ζωή!!!

Και τώρα ήρθε η ώρα ν’ απαντήσω στις ερωτήσεις!

Γιατί ξεκινήσατε το blog;
Το blog το ξεκίνησα γιατί μου αρέσει να γράφω και να μοιράζομαι συναισθήματα,προβληματισμούς κλπ. Μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο,είμαι πολύ κοινωνική και μέσα από το blog έχω τη χαρά να γνωρίζω κόσμο, μαμάδες, που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες!Ανταλλάσσουμε απόψεις και αγωνίες για τα παιδιά μας! Όταν με ρωτήσει κάποιος γιατί ασχολήθηκα με το blogging του λέω για ψυχοθεραπεία!!!

Πείτε μας τι σας ενθουσιάζει;
Δυστυχώς ενθουσιάζομαι πολύ εύκολα! Αλλά από τότε που έγινα μαμά ενθουσιάζομαι με πράγματα που αφορούν την οικογένεια μου.. και κυρίως το παιδί μου! Ας πούμε ενθουσιάστηκα πολύ όταν περπάτησε η μικρή και είπε τις πρώτες τις λεξούλες!

Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιόν τρόπο;
Τα σχόλια και η επικοινωνία είναι η επιβράβευση μου σ’ αυτό που ξεκίνησα! Αγωνιώ και ανυπομονώ να δω σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις μου. και φυσικά το ίδιο ισχύει όταν γράφω εγώ σχόλιο σε κάποιο άλλο blog.

Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;
To blog μου αφορά μαμάδες! Οτιδήποτε έχει να κάνει με μαμαδίστικα θέματα.. Διάφορες ιστορίες, προβληματισμοί, αγανάκτηση και φυσικά συνταγές..

Έχετε δημιουργήσει φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί από κοντά;
Έχω γνωρίσει αξιόλογους ανθρώπους αλλά δυστυχώς όχι από κοντά! Θα το ήθελα πολύ όμως… Και οφείλω να το ομολογήσω ότι τους θαυμάζω!

Πως φαντάζεστε το blog σας 2 χρόνια μετά;
Θα ήθελα πολύ να έχει μεγάλη απήχηση στο κόσμο  και να μη προλαβαίνω να αναρτώ ευχάριστες ιστορίες μαμάδων!

Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;
Αααα, μα φυσικά τον άντρα μου έξω φρενών σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα!

Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
Δεν έχω συγκεκριμένο χρόνο,προσπαθώ να είμαι παρούσα καθημερινά!!!

Πως γεννιούνται τα posts σας;
Μέσα από τη καθημερινότητα! Μέσα από τη ζωή! Μέσα από την οικογένεια μου!

Τι εύχεστε στους αναγνώστες σας;
Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έχουν υγεία!!! Όταν έχεις υγεία όλα γίνονται!!! Υγεία-χαρά-ευτυχία-χαμόγελα και αισιοδοξία σ’ όλο το κόσμο!!!

Και τώρα με τη σειρά μου απονέμω Liebster Award στα παρακάτω blogs:
Οι κανόνες του Liebster Awards: