Παιδική χαρά της ντροπής!!!

0
 Γράφει: Βαρβάρα
Είναι γνωστό ότι όταν έχει καλό καιρό (μιλάω για το χειμώνα) θα βγάλουμε βόλτα τη Χαριτίνη απαραιτήτως! Είτε στη παιδική χαρά στη γειτονιά μας,είτε βόλτα μέχρι την πλατεία,είτε βόλτα στο πεζόδρομο, είτε σε κάποια άλλη παιδική χαρά!
Την προηγούμενη Κυριακή το απόγευμα, πήγαμε βόλτα στη παραλία της Ελευσίνας και φυσικά η Χαριτίνη ήθελε να πάμε στις κούνιες.Στη παραλία λοιπόν έχει σε διάφορα σημεία παιδικές χαρές,αλλά εμείς είπαμε να πάμε πρώτα στις κεντρικές!
Οι εικόνες που θα ακολουθήσουν είναι απαράδεκτες!!! Αυτές μόνο κούνιες για μικρά παιδάκια δεν ήταν! Άκρως επικίνδυνες και φυσικά απαγορευτικές!!! Απορώ πραγματικά με το Δήμο μας και το δήμαρχο μας,ενδιαφέρον ΜΗΔΈΝ.Τα παιδιά μας πλέον δεν έχουν που να παίξουν και κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα! Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ, πρώτα γι’ αυτούς που τις κατέστρεψαν και μετά γι’ αυτούς που δεν ενδιαφέρθηκαν να τις φτιάξουν.
Λυπάμαι πολύ για τη πόλη μου, για το χώρα μου,για το κράτος μου, για τους συνανθρώπους μου και για τα μυαλά που κουβαλάει όλος αυτός ο κόσμος!
Τα συμπεράσματα δικά σας!