Τρίχρονο αγοράκι αναζητά οικογένεια _ και αγάπη!

0
Της Ήρας Ανδρέου
«Ο Μάνος είναι ένα όμορφο, λεπτοκαμωμένο αγοράκι, ηλικίας 3 ετών, με εκφραστικά μαύρα μάτια. Έχει καλή υγεία και φυσιολογική σωματική ανάπτυξη. Του αρέσει να πηγαίνει βόλτα, να παίζει μπάλα καθώς και το παιχνίδι στη παιδική χαρά… Παρουσιάζει ανωριμότητα στη ψυχοκινητική του εξέλιξη και στην ανάπτυξη του λόγου. Προκειμένου να ενισχυθεί στους επιμέρους τομείς ανάπτυξης παρακολουθεί πρόγραμμα πρώϊμης παρέμβασης και ανταποκρίνεται θετικά στην εκμάθηση νέων δεξιοτήτων. Η παραμονή του όμως σε ιδρυματικό περιβάλλον λειτουργεί επιβαρυντικά στην εξέλιξη του. Ο Μάνος έχει ανάγκη από αγάπη, αποδοχή και αποκλειστικότητα, μέσα σε ένα σταθερό οικογενειακό περιβάλλον…»
Με τα παραπάνω λόγια, το Π.Π.Π.Α – “Η ΜΗΤΕΡΑ¨ αναζητά ανάδοχη οικογένεια, με μακρόχρονη προοπτική, που θα μπορούσε να προσφέρει στον τρίχρονο Μάνο τη συναισθηματική ασφάλεια και τα περιβαλοντικά ερεθίσματα που χρειάζεται προκειμένου να αξιοποιήσει το δυναμικό του. Η ανάδοχη οικογένεια θα λαμβάνει μηνιαίο επίδομα ενώ παράλληλα το παιδί θα έχει πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική περίθαλψη ενώ θα καλύπτονται δαπάνες που αφορούν την εκπαίδευση και τις ειδικές θεραπείες.
Για περισσότερες πληροφορίες: kkppa.gr
Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τους Κοινωνικούς Λειτουργούς του Π.Π.Π.Α – “Η ΜΗΤΕΡΑ¨ κ. Β. Μπαρούχου & κ. Αν. Λουκά στα τηλ. : 2132015737, 2132015705, αντίστοιχα, κατά τις εργάσιμες ημέρες, πρωϊνές ώρες.
ΠΗΓΗ: www.babyads.gr