Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων από 3 έως 9 Δεκεμβρίου

0

Αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις προβλέψεις εβδομάδας και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας. Διαβάστε πως θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.

Κριός

Η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι την Πέμπτη θα είναι γεμάτη εκπλήξεις κι ανατροπές για σένα, καθώς κάποιες συμφωνίες για τις οποίες είχες αφιερώσει χρόνο και είχες επενδύσει στην επιτυχία τους θα σε απογοητεύσουν. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον κάποια άτομα που μέχρι τώρα είχες απομακρύνει από τη ζωή σου θα σε πλησιάσουν κι αυτό θα είναι η αρχή για να επιλυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος και να γίνουν νέα βήματα. Προτάσεις για εξόδους θα σε βοηθήσουν να κάνεις σημαντικές γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο εγωισμός ή μερικές φορές το πείσμα ή η αδιαλλαξία κάνουν πολύ μεγάλο κακό σε μια σχέση, γι΄αυτό προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να κρατήσεις ισορροπίες και να αποφύγεις εκρήξεις θυμού σε σχέση με το ταίρι σου. Οι εντάσεις είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις, γι΄ αυτό πριν κάνεις ή πεις κάτι για το οποίο θα μετανιώσεις καλό είναι να το σκεφτείς καλά, αν αυτό είναι που σε εκφράζει πραγματικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου όλα δείχνουν να είναι στρωμένα όπως σε εκφράζουν και σε ικανοποιούν. Έχεις βάλει τα όρια και κρατάς τις ισορροπίες στις σχέσεις με τους συναδέλφους, συνέχισε έτσι και θα δεις ότι όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σου. Οικονομικά τα πράγματα αν και δεν είναι και τόσο ρόδινα, μην αγχώνεσαι γιατί πολύ σύντομα κάποια έσοδα που θα προκύψουν θα σε τονώσουν και θα σε ανακουφίσουν.

Ταύρος

Έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων, θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου. Κάνε λοιπόν ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις. Έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες για εσένα. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις. Για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη αυτό το οποίο θέλεις στη ζωή σου, η ημέρα θα είναι κατάλληλη για να κάνεις καινούργιες κοινωνικές επαφές και να αυξήσεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Μέσα από αυτόν μπορεί να βρεις και ένα άτομο το οποίο θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στην επαγγελματική σου ζωή σήμερα ενδέχεται να υπάρξει κάποια ένταση, η οποία όμως δεν θα αφορά εσένα άμεσα, αλλά κάποιους συνεργάτες σου. Κράτησε ουδέτερη στάση, ειδικά αν δεν ξέρεις ποια πλευρά να υποστηρίξεις. Για την επίλυση κάποιων προβλημάτων τα οποία θα παρουσιαστούν λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων, να γνωρίζεις ότι με λογική σκέψη μπορείς να τα διορθώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι και τόσο καλή κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα, λόγω του ότι η συνολική σου διάθεση είναι κάπως περίεργη. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα αρνητικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πάρε τα πάνω σου, γιατί με την σημερινή όψη, ευνοείσαι να κάνεις καινούργια γνωριμία με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο σήμερα. Καλό είναι να συγκρατηθείς όσο περισσότερο μπορείς και να μην ενδώσεις σε πρόσκαιρες επιθυμίες.

Καρκίνος

Η σημερινή Δευτέρα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αλλάξεις κάποια στοιχεία της καθημερινότητάς σου, που σε προβληματίζουν ακόμη, αγαπητέ Καρκίνε. Μπορείς να ξεκινήσεις από τα πρακτικά ζητήματα, όπως το χώρο που ζεις, και μετά να πιάσεις τα πιο ουσιαστικά που σε απασχολούν. Πάντως, έχεις τη δυνατότητα να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η σημερινή Δευτέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε. Αντί να αναλώνεσαι σε φωνές και τσακωμούς, βρες την υπομονή και τη σοβαρότητα να λύσεις ώριμα ό,τι σε απασχολεί. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, πέρασε αυτό το βράδυ παρέα με φίλους κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν και μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες, γιατί πιθανόν να μην σε συμφέρουν όπως νόμιζες. Όπως και να έχει, μην αποφασίσεις βιαστικά, γιατί θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου και σήμερα θα σε αγχώσουν, αλλά αν περιορίσεις την τάση σου να ξοδεύεις αλόγιστα, θα δεις ότι θα πάνε πολύ καλύτερα.

Λέων

Καλό θα ήταν σήμερα να βάλεις ένα φρένο στο συναισθηματισμό σου. Μπορεί να αισθανθείς μοναξιά ή και να έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και να μείνεις μόνος με τις σκέψεις σου. Δεν είναι κακό αυτό, αρκεί να το μεταβάλεις σε μια παραγωγική διαδικασία και να αναλογιστείς λάθη που έχεις κάνει και δε θέλεις να επαναλάβεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου και στο δείχνει εμπράκτως κάθε ώρα και στιγμή, με αποτέλεσμα να νιώθεις πλήρης και ασφαλής στη σχέση σου. Η μέρα είναι καλή για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την κοινή σας πορεία και να έρθετε ακόμη πιο κοντά. Εσύ που είσαι ελεύθερος, πρόκειται να μάθεις κάτι που θα σε στεναχωρήσει και αφορά ένα άτομο από το παρελθόν σου, που σε έχει πληγώσει. Μην δώσεις σημασία και χαλάσεις άδικα τη διάθεσή σου, γιατί δεν αξίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ο φόρτος εργασίας σε έχει κουράσει αρκετά, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Κινήσου με πιο χαλαρούς ρυθμούς για να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου και σου βγουν νεύρα. Συνεργάσου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τους συναδέλφους σου και ζήτησέ τους να σε βοηθήσουν, ώστε να περάσει όσο πιο αναίμακτα γίνεται η σημερινή ημέρα.

Παρθένος

Θετική θα είναι η σημερινή Δευτέρα για την προσωπική σου ζωή και σου προσφέρει την ασφάλεια και την σταθερότητα που αναζητάς στο μέγιστο βαθμό. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό, να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε πιστεύουν και σε εμπιστεύονται.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου μπορείς να περάσεις μια πάρα πολύ όμορφη μέρα μαζί με το σύντροφό σου, που θα ανανεώσει τόσο εσένα όσο και αυτόν. Προσπάθησε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα και να περάσετε ένα ρομαντικό και ερωτικό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μην παραλείψεις να βγεις έξω το βράδυ, γιατί θα έχεις πολλές πιθανότητες να μετατρέψεις μια φιλική σου σχέση σε ερωτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις επιτυχία και καταξίωση, έπειτα από πολύ καιρό που παλεύεις να το πετύχεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν πολλά θέματα που έχεις ξεχάσει να τακτοποιήσεις, αλλά με λίγη καλή διάθεση και την σχετική οργάνωση στην τσέπη σου, θα τελειώσεις μια και καλή μαζί τους.

Ζυγός

Κάποιες μικροαναποδιές θα βρεθούν σήμερα στο δρόμο σου και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μη δίνεις πολύ σημασία και μην αφήνεις τα νεύρα σου να κάνουν κουμάντο στις αποφάσεις σου. Η αλήθεια είναι ότι ο θυμός μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ λάθος δρόμους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, η γοητεία σου λειτουργεί σαν καταλύτης σήμερα στη σχέση σου και διαλύει κάθε σύννεφο. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις μια πολύ ωραία μέρα με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να δείξεις άφοβα τα συναισθήματά σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, μην κλειστείς σπίτι. Είναι κρίμα όλη αυτή η διάθεση να πάει χαμένη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά και δεν έχεις προβλήματα, χάρη στις σωστές βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η θέση σου. Αν τα οικονομικά σου είναι στάσιμα, μην αγχώνεσαι. Όσο δεν αυξάνονται τα έξοδα, τα καταφέρνεις μια χαρά.

Σκορπιός

Πρέπει να δεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα και τι θα πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου. Πάρε ξανά στα χέρια σου τις υποθέσεις εκείνες, που στο παρελθόν μπορεί να τις θεωρούσες ότι δεν είχαν λύσεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν αντιμετωπίσεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου για σένα, φίλε Σκορπιέ. Πρέπει να είσαι ανοιχτός απέναντί του και να μην του γκρινιάζεις επανειλημμένως. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μια είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει και ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου σήμερα μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν αποφύγεις να δώσεις σημασία σε λόγια συνεργατών, που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Να εμπιστευτείς την κρίση σου και να μην παρασυρθείς από το συναίσθημά σου. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις, γιατί αυτό το διάστημα έχεις πολλές πιθανότητες να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης

Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να αλλάξεις γύρω σου κάποια πράγματα, που μέχρι τώρα δεν σου άρεσαν και τόσο πολύ. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στον δεσμό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, αρκεί βέβαια να μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις από άλλα θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι και παραμένεις με την μοναξιά στην αγκαλιά σου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία, αν αλλάξεις συμπεριφορά και νοοτροπία και γίνεις λίγο πιο ανοιχτός απέναντι στους νέους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις στα θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στον οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος για εσένα, καθώς σου έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο. Ωστόσο, θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αρκετά θέματα σε προβληματίζουν σχετικά με τη σχέση σου, αλλά θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις, που θα φέρουν μια νέα πνοή, τόσο σε εσένα όσο και στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσεις κάποιο άτομο, αρκεί να κάνεις κι εσύ την κίνησή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν όπως τα είχες σχεδιάσει και με λίγη προσοχή θα δεις τους στόχους σου να πλησιάζουν. Απόφυγε και εδώ τις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις, ειδικά σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα. Κλείσε τρύπες, πριν κάνεις νέα έξοδα.

Υδροχόος

Σήμερα εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κι αν ακόμη δεν είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματα που θα σου φέρουν, εξέτασε όλα τα δεδομένα σου και ζήτησε την συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεσαι. Θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους πριν καν το καταλάβεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Ακόμη και αν είσαι μόνος σου, η διάθεσή σου είναι τόσο ευχάριστη και αυθόρμητη, που μπορείς να πλησιάσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο «στόχαστρο».

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να τις τελειώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και μετά να ασχοληθείς με το πώς θα πραγματοποιήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Πρόσεξε να μην προβείς σε άλλες περιττές αγορές.

Ιχθείς

Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας για εσένα. Μην ανησυχείς όμως, γιατί με λίγη παραπάνω προσπάθεια θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και να κερδίσεις θετικές εκτιμήσεις και εντυπώσεις από τον περίγυρο σου. Από το απόγευμα και μετά, κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα καλυτερεύσουν τη διάθεσή σου. Το βράδυ, κοίτα να ξεκουραστείς και να επιδοθείς σε ευχάριστες δραστηριότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Ωστόσο, φρόντισε να μην εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας και μην τραβάς από τα μαλλιά λεπτομέρειες, που χαλούν την διάθεση και των δύο σας. Εσύ που είσαι μόνος σου, έχεις λίγο μπερδευτεί με τα συναισθήματα σου, γι’ αυτό κοίτα πρώτα να δεις τι είναι αυτό που θέλεις και μετά αναζήτησε το…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου η ευελιξία που σε χαρακτηρίζει θα σε βγάλει και σήμερα ασπροπρόσωπο. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε σχέση με τα οικονομικά σου. Ό,τι κάνεις, πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα για περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

Μη ξεχνάτε, να κάνετε LIKE και στη σελίδα μας στο FACEBOOK, για να μη χάνετε κανένα άρθρο!!!

ΠΗΓΗ: Myastro.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.